top of page

Werkwijze

Als ontwerper vind ik het belangrijk dat iemand zich prettig voelt in een ruimte. Er wordt altijd gezegd dat je je omgeving gaat zien aan de hand van hoe je je voelt.

 

Het is een feit dat je je omgeving gaat zien naar aanleiding van hoe je je voelt. Andersom geldt dit net zo goed! Met de juiste materialen, meubels en verlichting ontstaat er een interieur waar je van gaat stralen. Mijn passie gaat over het realiseren van jouw visie en het omzetten van deze ideeën naar de werkelijkheid. Laat mij je begeleiden op een reis naar een vernieuwd en verfijnd interieur!

May i?

Intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we samen jou wensen en ideeën. Ik vind het heel belangrijk hoe jouw levensstijl eruit ziet, om zo jouw stijl en voorkeuren te kunnen begrijpen. Deze kennis is namelijk de basis van een zo passend mogelijk ontwerp!

Samen bespreken we jouw ideale sfeerbeeld en indeling. Aan de hand van deze informatie stel ik een persoonlijke offerte op, bij akkoord op deze offerte kan de magie beginnen!

2

Concept presentatie 

Deze presentatie bevat de eerste schetsen en ideeën van jouw ideale interieur. Ik neem jou mee in de gekozen sfeer en indeling. Aan de hand van onder andere een moodboard en plattegronden ligt ik het voorlopige ontwerp toe. Samen evalueren we het plan en bespreken we de volgende stappen.

3

Eind presentatie

Het moment waarin alle feedback is verwerkt en het totaalplaatje visueel wordt. De gekozen kleuren en materialen worden op persoonlijke wijze gepresenteerd. 

4

Realisatie 

Het magische moment van het proces, de realisatie van plan naar de uitvoering! Tijdens het ontwerpproces zijn er meerdere contactmomenten en houd ik je op de hoogte van de voortgang.

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page